Bruno Bračun, CEO

20 godina iskustva u menadžmentu i marketingu, od pozicije predstavnika za prodaju i marketing u American Expressu, rada u EPH-ovom odjelu za marketing, pozicije direktora marketinga u Konzumu, do pozicije CEO-a i osnivača agencija Young&Rubicam i Mediaedge:cia Adria. Trenutno upravlja Media Polisom i osnivač je i podpredsjednik Invente, full service digitalne agencije.

Anka Bilić, CFO

Anka ima 13 godina iskustva u financijama. Svoju karijeru je započela u odjelu financija u Media Poolu, nakon čega je prešla u Mediaedge:cia kao direktorica financija, gdje je uspješno razvila i vodila financijski tim. Anka danas vodi odjel financija Media Polisa i Invente.

Sanja Vuković, Media Director

Sanja ima 9 godina iskustva u marketingu. Svoju je karijeru započela kao account executive u agenciji Mediaedge:cia, da bi se kasnije pridružila Media Polisu kao account direktorica. Danas je zadužena za klijente kao što su Tele2, Amis Telekom, Expert Adria i druge, te za razvoj strategije i nove klijente.

Antonija Jozić, Account Director

13 godina iskustva u medijima i marketingu, od Nove TV, Mediaedge:cia, Media Publicuma do trenutne pozicije account direktorice u Media Polisu. Zadužena je za klijente HBO, LG, Muller, WOT, Sony Mobile.

Tina Kujundžić, Account Manager

9 godina agencijskog iskustva, počevši od zagrebačkog TOZ-a gdje je radila kao predstavnica za prodaju i marketing, nakon čega se zaposlila na odjelu medijskog planiranja u Unexu MPG te se kasnije pridružila Media Polisu. Danas je zadužena za klijente poput Splitske banke, Fine, Shoostera, Prima Commercea i Mercedesa.

Lana Srečković, Account Manager

Mag.iur. s 15 godina agencijskog i medijskog iskustva, od agencije GRP media, odjela prodaje Nove TV do Account Media Managera u agenciji Unex Media. Media Polis timu se pridružuje kao Account Manager s početkom 2016., trenutno zadužena za klijente Hyundai, Hrvatska pošta, FavBet i Kent Bank.