O nama

Media Polis, je vodeća hrvatska marketinška i komunikacijska agencija. Media Polis se bavi planiranjem i realizacijom optimalne oglašivačke prisutnosti naših klijenata, kako u offline tako i u online medijima. Eksperti smo u naprednom targetiranju i optimizaciji kampanja.

Usluge

Našim klijentima nudimo puni spektar usluga, od razrade komunikacijske strategije, upravljanja samom kampanjom, pregovaranja i zakupa medijskog prostora, sve do konačne implementacije kampanje i evaluacije rezultata.


Ponosimo se našim nagradama
– prioritet su nam učinkovitost i zadovoljstvo klijenta. Rezultati naših kampanja govore sami za sebe.

Media Polis jedna je od vodećih marketinških agencija u regiji, s naglaskom na planiranje i zakup offline i online medijskog prostora. Kako bismo našim klijentima ponudili najbolju uslugu, koristimo se nizom naprednih komunikacijskih alata, učeći kako od samih korisnika i potrošača, tako i od detaljnih analiza i vlastitih iskustava.

Naš primarni cilj je što učinkovitija komunikacija prave poruke pravoj publici. Konačna isplativost (ROI) i uštede rezultat su našeg strateškog planiranja i optimizacije troškova.

U suradnji s Inventom, našom sestrinskom tvrtkom, našim klijentima možemo ponuditi potpunu digitalnu uslugu. Vaš brand vodimo online potičući korisničku interakciju, emotivnost, prodaju i lojalnost.

Grupu Media Polis čini 26 mladih pojedinaca, redom stručnjaka na polju marketinške komunikacije.

Nagrada Gold Effie 2011.

Tele2 Smiley kampanja bila je revolucionarna u svojoj namjeri da mlađoj populaciji pruži mogućnost za izražavanje svojih osjećaja i stavova surfanjem i SMS-anjem.

Nagrada Silver Effie 2010., 2011.

Cilj kampanja Tele2 Javi bio je povezivanje branda s vrlo popularnim hrvatskim sportom ali i približavanje branda široj publici. Rezultati su bili izvrsni: drastično su povećani svi najvažniji pokazatelji (KPIs), poput svijesti o brandu, svijesti o kampanji/reklamama te percepcija kvalitete.